Magento 1.9 + Shipfunk

Shipfunk-lisäosan asentaminen Magento 1 -verkkokauppaan

Päivitetty yli viikko sitten

Magento 1

Ennen asennusta

Tarkista ennen liitännäisen asennusta, että verkkokauppasi käyttämän Magento-alustan versio on vähintään 1.9.3.2. ja PHP-versio on vähintään 5.6 tai uudempi. PHP:n version saat tarkistettua Linux-konsolista kirjoittamalla php -v, tai tiedustelemalla asiaa järjestelmätoimittajaltasi.

Asennus

Lataa .zip -pakattu lisäosa klikkaamalla tästä

Pura zip -paketti ja sen sisältämät hakemistot (1) app, 2) js ja 3) skin) kauppasi juurihakemistoon.

Tyhjennä välimuisti.

Mikäli olet kirjautunut sisään admin -paneeliin, kirjaudu ulos ja sitten kirjaudu takaisin.

Mene lisäosan asetuksin:

System -> Configuration, valitse vasemmasta valikosta SHIPFUNK -> Shipfunk ja teet tarvittavat asetukset.