Magento 2.2.2 + Shipfunk

Shipfunk-lisäosan asentaminen Magento 2.2.2 -verkkokauppaan

Päivitetty yli viikko sitten

Magento 2.2.2 lisäosa löytyy Githubista ja linkki lisäosaan on: https://github.com/Shipfunk/magento2-plugin

Lisäosan asentamiseksi käyttäjän tulee päästä palvelimelle esimerkiksi ssh -yhteydellä. Tarvittaessa saat tukea lisäosan asentamisessa Shipfunkin asiakaspalvelusta asiakaspalvelu@shipfunk.com

Composer

Asennukseen tarvittavat komennot composeria käytettäessä palvelimen komentorivillä:

cd MAGE2_ROOT_DIR
composer config repositories.nord_shipfunk git git@github.com:Shipfunk/magento2-plugin.git
composer require nord/module-shipfunk:dev-master
bin/magento module:enable Nord_Shipfunk
bin/magento setup:upgrade
bin/magento setup:di:compile
bin/magento setup:static-content:deploy

ZIP -paketti

Asennukseen tarvittavat komennot zip -pakettia käytettäessä:

Lataa zip -paketti tästä

Pura ensin zip -paketti kansioon app/code/Nord/Shipfunk/

Anna seuraavat komennot palvelimen komentorivillä:

cd MAGE2_ROOT_DIR
bin/magento module:enable Nord_Shipfunk
bin/magento setup:upgrade
bin/magento setup:di:compile
bin/magento setup:static-content:deploy