Useamman tilauksen osoitekortin tulostus

Shipfunk Extranet, osoitekorttien tulostus useammalle tilaukselle yhtäaikaa

P
Tekijä: Petri Rinne
Päivitetty yli viikko sitten

a. Siirry valikkoon ”Lähetykset” – ”Pakettikorttien joukkolataus
b. Valitse haluttu aikaväli ja lähetyksien tila ja klikkaa ”Etsi
c. Sen jälkeen valitse halutut tilaukset ja tulosta osoitekortit napista ”Lataa pakettikortit”

HUOM! Voit tulostaa osoitekortit myös palauttamiseen, vaihda vain osoitekortin tyypiksi ”Palauttamiseen