Kaikki kokoelmat
Lähetyksien käsittely Shipfunk Extranetissä
Yksittäisen tilauksen osoitekortin tulostus

Shipfunk Extranet, yksittäisen tilauksen osoitekortin tulostus

P
Tekijä: Petri Rinne
Päivitetty yli viikko sitten

a. Siirry valikkoon ”Lähetykset” – ”Etsi lähetys

b. Etsi haluttu tilaus tilausnumeron, asiakkaan nimen tai asiakkaan sähköpostin perusteella

c. Siirry tilaukselle, klikkaamalla tilausta

d. Siirry tilauksella kohtaan ”Kollit” –” Pakettikortit” ja klikkaa nappia ”Luo pakettikortit”

e. Tee tarvittavat muutokset kolliin ja pakettikortin asetuksiin (jos tarvetta) tai lisää uusi kolli ja klikkaa ”Tallenna muutokset

f. Voit ladata luodun pakettikortin lähetykselle kohdasta ”Lataa (PDF)