Toimitusvaihtoehdot eivät näy

Palvelu ei palauta toimitusvaihtoehtoja

Päivitetty yli viikko sitten

Muutama syy, jotka voivat aiheuttaa sen ettei toimitusvaihtoehdot näy

1. Tuotteen fyysiset mitat on asetettu niin suureksi, että sopivaa toimitusvaihtoehtoa ei voida esittää kuljetusyhtiöiden rajoitteiden vuoksi. Tarkista tuotteen fyysiset mitat ja aktivoidut toimitustavat.

2. Asiakkaan sijainti ei ole tuettu toimitusosoite (esim. ulkomaat)

3. Verkkokauppa ei ole tuotantotilassa. Shipfunk extranetin vasemmassa palkissa on alhaalla maininta "Olet testitilassa." klikkaa "Vaihda tuontotilaan" ja varmista, että olet asettanut verkkokauppaasi Shipfunk -lisäosaan tuotantoavaimet (tuotantoavaimet löytyvät Shipfunk extranetistä paikasta Käyttäjätunnus > API avaimet)

Palvelu näyttää vain kotiinkuljetusta, vaikka minulla on myös myymälänouto aktivoituna

Palvelumme näyttää myymälänoudot silloin kun tuotteiden paino tai dimensiot eivät ole niin suuria että vain kotiinkuljetukset on mahdollisia. Palvelu olettaa että jos tuote on niin suuri että se vaatii kotiinkuljetuksen, sitä ei saa myymälästä. Jos haluat että myymälänoudot näkyvät aina,

Extranetissä on tähän asetus (Lähetykset > Lähettämisen asetukset > Myymälänoutopisteet > Lisäasetukset) -> "Näytä myymälänoudot asiakkaille myös silloin kun vain kotiinkuljetus on mahdollinen"